Cyberbillling

Cyberbilling.nl is een moderne webapplicatie voor freelancers en ZZP’ers die snel en eenvoudig hun administratie willen bijhouden. Cyberbilling.nl bevindt zich nog in de ontwikkelfase en wordt gebouwd door Better Business. Het biedt ondernemers ondermeer de volgende mogelijkheden:

  • - declareren van gewerkte uren en kosten per client
  • - declaraties direct coderen t.b.v. de boekhouding
  • - bijhouden van betaalde en in rekening gebrachte BTW
  • - automatisch in rekening brengen van periodieke kosten (abonnementen, serviceovereenkomsten, domeinregistraties, enz.)
  • - (automatisch) versturen van facturen per e-mail

Cyberbilling.nl is géén boekhoudprogramma, maar een applicatie die uw facturatieproces vereenvoudigt en uw financiële gegevens kant-en-klaar aan uw boekhouder of accountant kan aanleveren.

U houdt uw declarabele uren en gemaakte kosten bij via de webapplicatie en u heeft op ieder gewenst moment een overzicht van de ingevoerde declaraties die u in rekening moet brengen. U kunt altijd nog wijzigingen aanbrengen tot op het moment dat u op de facturatie-knop drukt. De verzonden facturen worden als PDF opgeslagen.

U kunt ook periodieke betalingen invoeren. U ontvangt bericht wanneer uw client een nieuwe rekening hoort te ontvangen en met een druk op de knop verstuurt u een digitale factuur.

Cyberbilling.nl is hosted by Better Hosting